Menukort
The Vietnamese HEARTMADE KITCHEN
545,- pr. person
[Alle retter inkluderet – pescetarisk mulighed kan tilpasses ved forespørgsel]
Tastingmenuen hos Heartmade Kitchen inviterer dig på en gastronomisk rejse gennem autentisk vietnamesisk køkken, kurateret af Chef Duc Huy Do og hans team.
“Vietnamesisk ‘Nhậu’-kultur handler ikke kun om at drikke efter arbejde, men om at skabe bånd og dele glæder efter en lang dag.”
Denne menu består af 8 raffinerede retter inspireret af vietnamesiske aftener med mad og drikke.
AMUSE
SÒ ĐIỆP NƯỚNG TRỨNG MUỐI
Kammuslinger grillet over kul og toppet med cremet æggeblommesauce og et strejf af chili.
3 KLASSISKE SNACKS
CHẢ GIÒ
Sprøde forårsruller (kylling, grøntsager og svampe)
GỎI CUỐN TÔM
Grillede reje-rispapirruller (urter, fiskesauce infuseret med ananas)
BÒ LÁ LỐT
Grillet citrongræs-oksekød i betelblade (med risnudler og kimchi)
PHO “POT AU FEU”
PHỞ NẤM VỚI TRUFFLES
Okse-pho-bouillon med trøfler, svampe, nudler, løg, koriander og trøffelpaté.
Kokkens SIGNATURRETTER
CHIM CÚT CHIÊN BƠ
Smørstegt vagtel med vietnamesisk coleslaw og calamansi-chili
CƠM HẤP NƯỚC DỪA
Kokosdampet jasminris med forårsløg og sorte sesamfrø
SMAGEN AF PARADIS
KEM DỪA MÍT SỢI
Kokos- og jackfruit-dessert: Mekong Delta panna cotta med kokosskum.
PAIR WINE - GIN & TONIC
Vin, eller gin cocktail til køkkenchefens tasting menu
Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Vietnamese Gin Cocktailmenu
3 Glas 295
4 Glas 395,-
The Vietnamese Tapas
295,- pr. person
[Alle retter inkluderet ] [min. 2 personer]
Vegetarisk mulighed kan tilpasses ved forespørgsel
FORRETTER
BÁNH BAO KẸP THỊT XÁ XÍU
Sài Gòn dampede boller med BBQ char siu svinekød, krydret kimchi og sesamdressing
3 KLASSISKE SNACKS
CHẢ GIÒ
Sprøde forårsruller
GỎI CUỐN TÔM
Reje-rispapirruller
THỊT HEO NƯỚNG SẢ
Grillede citrongræs-svinekødssticks
HOVEDRET
GÀ NƯỚNG MUỐI ỚT
Fransk poussin marineret med havsalt, chili, hvidløg, citrongræs og fiskesauce.
Serveret med grøn chilisalt og vietnamesisk coleslaw.
CƠM HẤP NƯỚC DỪA
Jasminris med kokosmælk, forårsløg og sorte sesamfrø.
Vin - Cocktail - Moctail menu
Vin, cocktail eller mocktailmenu til The Vietnamese Tapas menu
Vinmenu
3 Glas 375,-
Gin – Cocktailmenu
3 Glas 295
Cocktails
VORES SIGNATURCOCKTAILS – 125,-
THE VIETNAMESE
En tropisk flugt i et glas – forfriskende, kraftfuld og unikt vietnamesisk.
Blanco rom | Kokoslikør | Kaffir lime | Citrongræs | Chili | Danskvand
PASSIONATE
Eksotisk og forførende – en fusion af tropisk sødme med et strejf af varme.
Risvodka | Passionsfrugt-puré | Ingefærsirup | Frisk lime
HÀ NỘI – MOJITO
Mojitoen genskabt med dristige vietnamesiske smagsnuancer – forfriskende, aromatisk og fuld af karakter.
Mørk rom | Vietnamesisk kryddersirup | Mynte | Frisk lime | Danskvand
XIN MỜI SOUR
En raffineret, fløjlsblød version af den klassiske whiskey sour med sydøstasiatiske noter.
Stateless bourbon | Mandariner-puré | Kardemommesirup | Angostura | Æggehvide
CÀ PHÊ MEKONG DELTA
Rig, cremet og uimodståeligt blød – en vietnamesisk kaffecocktail uden lige.
Mørk rom | Kokoslikør | Kondenseret mælk | Espresso
SÀI GÒN – NEGRONI
Dybt, komplekst og let røget – en elegant fortolkning af den tidløse Negroni.
Sông Cái Spiced Roselle | Campari | Rød vermouth | Havsalt
MOCKTAILS (ALKOHOLFRI) – 85,-
THE VIETNAMESE MOCKTAIL
En alkoholfri tropisk fornøjelse – forfriskende, syrlig og let krydret.
Kokossirup | Frisk lime | Citrongræs | Chili | Kaffir lime | Danskvand
PASSIONATE DELIGHT
Lys, livlig og sprængfyldt med tropisk energi – en perfekt alkoholfri forkælelse.
Passionsfrugt-puré | Ingefærsirup | Frisk lime | Mynte | Tonic
GIN & TONIC UDVALG– 125,-
SÔNG CÁI DRY GIN & TONIC
Kraftfuld og aromatisk – infuseret med litchi og lime for en ægte vietnamesisk oplevelse.
SÔNG CÁI FLORAL GIN & TONIC
Elegant og duftende – en delikat blanding af blomster-gin, mynte, grapefrugt og tonicvand.
TIGER GIMLET
Kraftfuld og frisk – Sông Cái Dry Gin med kumquatpuré, chili og sukkersirup.
Par vinmenu til vores tasting menu
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig
Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland
Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa
Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien
Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par cocktailmenu til vores tasting menu
Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco
Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale
Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice
Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili
4 Glas 375,-
SMAGEN AF LIVETS STUNDER
Hjertelig velkommen til The Vietnamese!
Vores kokkens Tasting Menu er skabt med omhu og præcision for at fange essensen af Vietnams rige kulinariske traditioner.
Hvert måltid er som et kunstværk, der viser vores passion for mad, som er forankret i vores personlige anekdoter fra Saigon, hvor vi lærte at værdsætte skønheden i friske, lokalt-sourcede råvarer og kunsten at lave mad, der er overleveret gennem generationer.
Vores menus tema, “Smagen af livets stunder”, inviterer dig til at forkæle dig selv med fortryllende øjeblikke fra foråret, hvor luften er fyldt med duften af blomstrende blomster og nye begyndelser.
Hver ret er en fejring af livets mange nuancer – fra velsmagende bidder, der fører dig til travle gademarkeder, til søde godbidder, der vækker barndomsminder.
Vi tror på, at mad ikke kun er næring, men også en form for kunst, der taler til sjælen. Med hver bid vil du blive transporteret på en sanseoplevelse, der kilder dine smagsløg og løfter dit sind.
Vi stræber efter at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse, der går ud over tallerkenen og efterlader dig med en hukommelse, der varer længe efter, at måltidet er afsluttet.
Så træd ind i vores “hjem”, hvor vores gæster bliver til venner og familie, og lad os tage dig med på et kulinarisk eventyr, der fejrer skønheden i livets dyrebare øjeblikke – sammen.
Xin Mòi! – Velbekomme
Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team
À la carte
SMÅ RETTER – MÓN NHỎ
-
Grillede kammuslinger (1 stk) 75,-
SÒ ĐIỆP NƯỚNG TRỨNG MUỐI
Grillede kammuslinger med saltet æggesauce og krydret chilisalsa.
-
Sprøde forårsruller (4 pcs) 75,-
CHẢ GIÒ – NEM CHIÊN GIÒN HÀ NỘI
Gyldne, sprøde forårsruller med kylling, blandede grøntsager og svampe, serveret med friske krydderurter.
-
Bao – Sài Gòn dampede boller (2 pcs) 75,-
BÁNH BAO KẸP THỊT XÁ XÍU
Bløde dampede boller fyldt med BBQ char siu svinekød, krydret kimchi og sesamdressing. (Vegansk mulighed tilgængelig)
-
Friske rispapirsruller (2 pcs) 75,-
GỎI CUỐN TÔM
Grillede rejer, friske krydderurter og risnudler rullet i rispapir, serveret med fiskesauce. (Vegansk mulighed tilgængelig)
-
Grillede halvtørrede blæksprutter 85,-
MỰC NƯỚNG MỘT NẮNG
Grillede halvtørrede blæksprutter serveret med friske krydderurter, syltede grøntsager og dip.
-
Soft-shell krabbe & mangosalat 85,-
CUA LỘT CHIÊN GIÒN, GỎI XOÀI
Sprød soft-shell krabbe serveret med grøn mangosalat, friske krydderurter og syrlig dressing.
-
Dampede vietnamesiske risruller 95,-
BÁNH CUỐN VIỆT NAM
Fine dampede risruller fyldt med hakket svinekød og svampe, serveret med friske krydderurter og fiskesauce.
-
Dampede riskager 95,-
BÁNH BÈO
Fine dampede riskager toppet med hakkede rejer, sprøde svineflæskesvær og forårsløgsolie, serveret med fiskesauce.
-
Sprød vietnamesisk pandekage 95,-
BÁNH XÈO MIỀN TÂY
Saltet sprød pandekage med rejer, svinekød og bønnespirer, serveret med friske krydderurter og syrlig fiskesauce.
Phở – nudelsuppe
-
Saigon-style okse-pho 175,-
PHỞ BÒ SÀI GÒN
Langtidskogt oksebouillon med stjerneanis, kanel og ingefær, serveret med tyndtskåret oksekød og friske krydderurter.
-
Hanoi-style kyllinge-pho 175,-
PHỞ GÀ HÀ NỘI
Let og aromatisk kyllingebouillon med ingefær, løg, strimlet kylling og friske krydderurter.
-
Kylling i kokos-karry 175,-
BÚN GÀ CÀ RI NƯỚC DỪA
Mør kylling simret i cremet kokos-karrysauce, serveret med friske risnudler. (Vegansk mulighed tilgængelig)
-
Okse “Osso Buco” med citrongræs 185,-
HỦ TIẾU BÒ KHO
Langtidsbraiseret oksekød med vietnamesiske krydderier, stjerneanis og citrongræs, serveret med risnudler.
Hovedretter
SPECIALS – MÓN CHÍNH
-
Bagt fisk i bananblad 185,-
CÁ NƯỚNG LÁ CHUỐI
Fresh Frisk fisk pakket ind i bananblad, bagt med hjemmelavet karrysauce og serveret med dampet ris.
-
Hvidløgsmarineret svinekotelet 175,-
CƠM SƯỜN NƯỚNG SÀI GÒN
Grillet svinekotelet marineret i hvidløg, serveret med duftende dampet ris og fiskesauce.
-
Grillet poussin kylling med Chili Salt 175,-
GÀ NƯỚNG MUỐI ỚT
Grillet poussin kylling med chilisalt, serveret med friske krydderurter, dampet ris og kumquat-chilisaltsauce.
-
T-bonesteak med tamarindsauce 295,-
BÒ NƯỚNG SỐT ME
Grillet T-bonesteak marineret med citrongræs, serveret med dampet ris og syrlig tamarindsauce.
RISNUDEL SALAT BOWL
-
Saigon – Grillet citrongræs-svinekød nudelsalat 175,-
BÚN THỊT NƯỚNG SÀI GÒN
Grillet svinekød med citrongræs, serveret med risnudler, friske krydderurter og syrlig fiskesauce.
-
Hanoi – Grillet honningsvinekød nudelsalat 175,-
BÚN CHẢ HÀ NỘI
Chargrilled Grillede svinekødsfrikadeller og grillet svinebryst, serveret med risnudler, friske krydderurter og syrlig fiskesauce.
BEMÆRKNINGER – LƯU Ý
(Vegan dishes are marked with the leaf symbol.)
Prices are listed in DKK.
A Good Start!
CHAMPAGNE
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig
Glas 110,- Flaske 410,-
ROSÉ CAVA
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-
GIN & TONIC
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-
Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-
Heartmade specialties from vietnam
Vietnamesisk sommer menu
Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker
Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.