Hyldest til min Saigon

Menu­kort

Køkkenchefens tasting menu 8 små smagsretter- 5 serveringer
495,- pr. person

Unikke smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.

En lille lækker starter

Sò Diếp Nướng Trứng Mõ Hành
Grillet kammusling • Smør • Jordnødder • Forårsløg •  Grøn Chili Salsa

Klassiske Snacks - "Share & Care'

Chà Giò
Sprødstegt forårsrulle
Kyllingefars • Blandede grøntsager • Judasøresvampe

Gòi cuôn vit quay
Rispapirruller
Røget andesteg • Urter • Gulerødder • Glas kål

Bún bò lá lõt
Grillet citrongræs oksekød rullet i betelblad
Glasnudler • Krydderurter • Fiskesauce Dipping

Pho "pot au feu"

Phò trøffel
Okse kraftbensuppe med trøffel
Tamarind sød • Syrlig suppe
Oksekraftbensfondsuppe • Blandede svampe • Purløg • Koriander

Chefen's Signarturretter

Cút ngû vi chien bo
Grillet vagtel marineret i Vietnamesisk krydderiblanding • M. salat • Honning sennepsdressing

Com chien kim chi
Køkkenschefens stegte ris med vietnamesisk kimchi
Jasminris • Kimchi • Forårsløg • Sesam

Smagen af Paradis

Kem dūa mít “Panna Cotta”
Ben tre kokoscreme Jackfruit panna cotta  • Kokoscreme

Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu

Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-

Cocktailmenu
3 Glas 295
4 Glas 375,-

Mocktailmenu
3 Glas 195
4 Glas 275

The Vietnamese Tapas
6 serveringer
275,- pr. person

Vi har valgt nogle vigtige vietnamesiske smagsvarianter og retter som alle burde opleve. Der er mulighed for vegetarisk servering

Enter

Bánh Bao Kẹp Thịt Char Siu
Saigon dampede bao buns med grillet svinekød
BQQ Char Siu svinekød • Syltet daikon • gulerødder • Sesam dressing

3 Klassiske Snacks - "Share & Care'

Chà Giò
Kyllingefyld • Blandede grøntsager • Judasøresvampe

Gòi cuôn vit quay
Rispapirruller
Røget andesteg • Urter • Gulerødder • Glas kål

Bún bò lá lõt
Grillet citrongræs oksekød rullet i betelblad
Glasnudler • Krydderurter • Fiskesauce Dipping

Nudelsalat

Bún Trộn
Blandet nudelsalat med urter og vietnamesisk fiskesauce

Oksekød Pho à la Saigon.

Phô Bò Tái
Pho nudelsuppe med oksekød – slow-cook 12 timers bouillon med krydderier

Smagen af Paradis +45 ,-

  • Smagen af Paradis +45,-

    Kem xoài panna cotta
    Ben tre kokoscreme Jackfruit panna cotta • Mynte • Kokoscreme

Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu

Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-

Cocktailmenu
3 Glas 295
4 Glas 375,-

Mocktailmenu
3 Glas 195
4 Glas 275

Cocktails

The Vietnamese 115,-
Rom – Kokosnød – Limejuice – Chili – Kaffirlime – Citrongræs – Danskvand

17 Again 115,-
Gin – Velvet fallerum . Vandmelon – Limejuice – Prosecco

Em Oi Sparkle 115,-
Vodka – Hyldeblomst – Limejuice – Prosecco

Dalat Negroni 115,-
Gin – Rosato Martini – Golden fallerum – Prosecco

Vietjito 115,-
Mørk rom – Sukker – Mint – Frisk Lime – Passionsfrugt – Danskvand

Asian Horses Neck 115,-
Whiskey – Ginger Ale- Litchi – Citron skal

Passion Attraction 100,-
Rom – Passionsfrugt – Citron

The Vietnamese Alco – Lemonade 100,-
Vodka – Limejuice – Sirup – Chili  Citrongræs – Kaffirlime – Danskvand

Gin + Tonic 115,-
Gin – Grape/Indian/Nordic Tonic 

Passionate Grape Delight Mocktail 75,-
Passionsfrugtsirup – Sirup – Lime Juice – Mint –  Grapetonic

The Vietnamese Mocktail 75,-
Limejuice – Kokosnød sirup – Citrongræs – Chili – Kaffirlime

– Den Vietnamiske Bartender –
Vi vil elske at imødekomme og skabe magi, udfra dine specielle ønsker.

Par vinmenu til vores tasting menu

Mousserende vin
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig

Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland

Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa

Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien

Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien

4 Glas 375,-

5 Glas 425,-

Par cocktailmenu til vores tasting menu

Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco

Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale

Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice

Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili

4 Glas 375,-

SMAGEN AF LIVETS STUNDER

Hjertelig velkommen til The Vietnamese!

Vores Kokkenchefens Tasting Menu er skat med omhu og pracision for at fange essensen af Vietnams rige kulinariske traditioner.

Hvert mältid er som et kunstvark, der viser vores passion for mad, som er forankret i vores personlige anekdoter fra Saigon, hvor vi laerte at vardsatte skonheden i friske, lokalt-sourcede rävarer og kunsten at lave mad, der er overleveret gennem generationer.

Vores menuens temaet “Smagen af livets Stunder” inviterer dig til at forkæle dig selv med fortryllende ojeblikke fra foraret, hvor luften er fyldt med duften af blomstrende blomster og ye begyndelser.

Hver ret er en fejring af livets mange nuancer, fra velsmagende bidder, der forer dig til travle gade markeder, til sode godbidder, der vaekker barndomsminder.
Vi tror pá, at mad ikke kun er neering, men ogsä en form for kunst, der taler til sjaelen. Med hver bid vil du blive transporteret pà en sanseoplevelse, der kilder dine smagslog og lofter dit sind.

Vi straber efter at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse, der gar ud over tallerkenen og efterlader dig med en hukommelse, der varer lange efter, at maltidet er afsluttet.
Sa trad ind i vores “hjem”, hvor vores gaster bliver til venner og familie, og lad os tage dig med pä et kulinarisk eventyr, der fejrer skonheden i livets dyrebare djeblikke sammen.

Xin Mòi! – Velbekomme

Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team

À la carte

En lille, lækker forret

  • Sò điệp nướng 75,-

    Grillede kammusling

  • Chả giò 85,-

    3 stk. sprøde, friturestegte forårsruller med svinekød

  • Bò Bía 85,-

    2 stk. rispapirsruller med tørrede rejer, salami, æg og urter

  • Gòi Cuon 85,-

    2 stk. rispapirruller med røget and og urter

  • Bánh Bao 85,-

    2 stk. Saigon dampede boller med svinekød, syltede gulerødder og urter

Nudelsalat

  • Bún Thịt nướng 165,-

    Saigon nudelsalat skål med grillede citrongræs-svinekødsspyd

Nudelsuppe

  • Gà cà ri nước dừa 165,-

    Kylling med krydret kokosnødde-curry

  • Cà ri chay 165,-

    Hjemmelavet tofu med krydret kokosnødde-curry [vegansk]

  • Hủ tiếu bò kho 175,-

    Oksekød "Ossobuco" gryderet med vietnamesiske krydderier

Phở - Noodle Soup

  • Phớ Dặc biệt sài gòn 165,-

    Oksekøds-Pho a la Saigon Style Oksekødsnudlesuppe med mørt oksekød, confiteret oksekød, kødboller og krydderurter - slow-cook 12 timers bouillon

Kokkens signaturretter

  • Cơm sườn nướng 165,-

    Svinekotelet marineret med hvidløg, serveret med ris + sure sager.

  • Cá nướng lá chuối 175,-

    Bagt fisk med karry i bananblad. Serveret med ris.

  • Bò nướng 275,-

    Grillet, marineret citrongræs oksekød bøf, serveret med ris.

  • Dagens ret (spørg personalet) 175,-

    Spørg venligst betjeningen

The Vietnamese Tapas Plate (min. 2 personer)

Alle nedenstående retter er inkluderet (Spørg for vegansk menu)

Chà Gio – Klassisk forårsrulle
Goi cuon – Rispapirsrulle
Bò La lôt – Grillet citrongræs oksekød i betelblade 
Bún Trộn – Nudelsalat m. chili fiskesauce

155,-

A Good Start!

Champagne
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig

 Glas 110,- Flaske 410,-

Rosé Cava
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-

Gin & Tonic
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-

Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-

Heartmade specialties from vietnam

Vietnamesisk sommer menu

Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker

Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.