Hyldest til min Saigon
Menukort
Køkkenchefens tasting menu
8 små smagsretter-
5 serveringer
495,- pr. person
Unikke smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.
En lille lækker starter
Sò Diếp Nướng Trứng Mõ Hành
Grillet kammusling • Smør • Jordnødder • Forårsløg • Grøn Chili Salsa
Klassiske Snacks - "Share & Care'
Chà Giò
Sprødstegt forårsrulle
Kyllingefars • Blandede grøntsager • Judasøresvampe
Gòi cuôn vit quay
Rispapirruller
Røget andesteg • Urter • Gulerødder • Glas kål
Bún bò lá lõt
Grillet citrongræs oksekød rullet i betelblad
Glasnudler • Krydderurter • Fiskesauce Dipping
Pho "pot au feu"
Phò trøffel
Okse kraftbensuppe med trøffel
Tamarind sød • Syrlig suppe
Oksekraftbensfondsuppe • Blandede svampe • Purløg • Koriander
Chefen's Signarturretter
Cút ngû vi chien bo
Grillet vagtel marineret i Vietnamesisk krydderiblanding • M. salat • Honning sennepsdressing
Com chien kim chi
Køkkenschefens stegte ris med vietnamesisk kimchi
Jasminris • Kimchi • Forårsløg • Sesam
Smagen af Paradis
Kem dūa mít “Panna Cotta”
Ben tre kokoscreme Jackfruit panna cotta • Kokoscreme
Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu
Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Cocktailmenu
3 Glas 295
4 Glas 375,-
Mocktailmenu
3 Glas 195
4 Glas 275
The Vietnamese Tapas
6 serveringer
275,- pr. person
Vi har valgt nogle vigtige vietnamesiske smagsvarianter og retter som alle burde opleve. Der er mulighed for vegetarisk servering
Enter
Bánh Bao Kẹp Thịt Char Siu
Saigon dampede bao buns med grillet svinekød
BQQ Char Siu svinekød • Syltet daikon • gulerødder • Sesam dressing
3 Klassiske Snacks - "Share & Care'
Chà Giò
Kyllingefyld • Blandede grøntsager • Judasøresvampe
Gòi cuôn vit quay
Rispapirruller
Røget andesteg • Urter • Gulerødder • Glas kål
Bún bò lá lõt
Grillet citrongræs oksekød rullet i betelblad
Glasnudler • Krydderurter • Fiskesauce Dipping
Nudelsalat
Bún Trộn
Blandet nudelsalat med urter og vietnamesisk fiskesauce
Oksekød Pho à la Saigon.
Phô Bò Tái
Pho nudelsuppe med oksekød – slow-cook 12 timers bouillon med krydderier
Smagen af Paradis +45 ,-
-
Smagen af Paradis +45,-
Kem xoài panna cotta
Ben tre kokoscreme Jackfruit panna cotta • Mynte • Kokoscreme
Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu
Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Cocktailmenu
3 Glas 295
4 Glas 375,-
Mocktailmenu
3 Glas 195
4 Glas 275
Cocktails
The Vietnamese 115,-
Rom – Kokosnød – Limejuice – Chili – Kaffirlime – Citrongræs – Danskvand
17 Again 115,-
Gin – Velvet fallerum . Vandmelon – Limejuice – Prosecco
Em Oi Sparkle 115,-
Vodka – Hyldeblomst – Limejuice – Prosecco
Dalat Negroni 115,-
Gin – Rosato Martini – Golden fallerum – Prosecco
Vietjito 115,-
Mørk rom – Sukker – Mint – Frisk Lime – Passionsfrugt – Danskvand
Asian Horses Neck 115,-
Whiskey – Ginger Ale- Litchi – Citron skal
Passion Attraction 100,-
Rom – Passionsfrugt – Citron
The Vietnamese Alco – Lemonade 100,-
Vodka – Limejuice – Sirup – Chili Citrongræs – Kaffirlime – Danskvand
Gin + Tonic 115,-
Gin – Grape/Indian/Nordic Tonic
Passionate Grape Delight Mocktail 75,-
Passionsfrugtsirup – Sirup – Lime Juice – Mint – Grapetonic
The Vietnamese Mocktail 75,-
Limejuice – Kokosnød sirup – Citrongræs – Chili – Kaffirlime
– Den Vietnamiske Bartender –
Vi vil elske at imødekomme og skabe magi, udfra dine specielle ønsker.
Par vinmenu til vores tasting menu
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig
Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland
Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa
Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien
Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par cocktailmenu til vores tasting menu
Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco
Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale
Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice
Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili
4 Glas 375,-
SMAGEN AF LIVETS STUNDER
Hjertelig velkommen til The Vietnamese!
Vores Kokkenchefens Tasting Menu er skat med omhu og pracision for at fange essensen af Vietnams rige kulinariske traditioner.
Hvert mältid er som et kunstvark, der viser vores passion for mad, som er forankret i vores personlige anekdoter fra Saigon, hvor vi laerte at vardsatte skonheden i friske, lokalt-sourcede rävarer og kunsten at lave mad, der er overleveret gennem generationer.
Vores menuens temaet “Smagen af livets Stunder” inviterer dig til at forkæle dig selv med fortryllende ojeblikke fra foraret, hvor luften er fyldt med duften af blomstrende blomster og ye begyndelser.
Hver ret er en fejring af livets mange nuancer, fra velsmagende bidder, der forer dig til travle gade markeder, til sode godbidder, der vaekker barndomsminder.
Vi tror pá, at mad ikke kun er neering, men ogsä en form for kunst, der taler til sjaelen. Med hver bid vil du blive transporteret pà en sanseoplevelse, der kilder dine smagslog og lofter dit sind.
Vi straber efter at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse, der gar ud over tallerkenen og efterlader dig med en hukommelse, der varer lange efter, at maltidet er afsluttet.
Sa trad ind i vores “hjem”, hvor vores gaster bliver til venner og familie, og lad os tage dig med pä et kulinarisk eventyr, der fejrer skonheden i livets dyrebare djeblikke sammen.
Xin Mòi! – Velbekomme
Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team
À la carte
En lille, lækker forret
-
Sò điệp nướng 75,-
Grillede kammusling
-
Chả giò 85,-
3 stk. sprøde, friturestegte forårsruller med svinekød
-
Bò Bía 85,-
2 stk. rispapirsruller med tørrede rejer, salami, æg og urter
-
Gòi Cuon 85,-
2 stk. rispapirruller med røget and og urter
-
Bánh Bao 85,-
2 stk. Saigon dampede boller med svinekød, syltede gulerødder og urter
Nudelsalat
-
Bún Thịt nướng 165,-
Saigon nudelsalat skål med grillede citrongræs-svinekødsspyd
Nudelsuppe
-
Gà cà ri nước dừa 165,-
Kylling med krydret kokosnødde-curry
-
Cà ri chay 165,-
Hjemmelavet tofu med krydret kokosnødde-curry [vegansk]
-
Hủ tiếu bò kho 175,-
Oksekød "Ossobuco" gryderet med vietnamesiske krydderier
Phở - Noodle Soup
-
Phớ Dặc biệt sài gòn 165,-
Oksekøds-Pho a la Saigon Style Oksekødsnudlesuppe med mørt oksekød, confiteret oksekød, kødboller og krydderurter - slow-cook 12 timers bouillon
Kokkens signaturretter
-
Cơm sườn nướng 165,-
Svinekotelet marineret med hvidløg, serveret med ris + sure sager.
-
Cá nướng lá chuối 175,-
Bagt fisk med karry i bananblad. Serveret med ris.
-
Bò nướng 275,-
Grillet, marineret citrongræs oksekød bøf, serveret med ris.
-
Dagens ret (spørg personalet) 175,-
Spørg venligst betjeningen
The Vietnamese Tapas Plate (min. 2 personer)
Alle nedenstående retter er inkluderet (Spørg for vegansk menu)
Chà Gio – Klassisk forårsrulle
Goi cuon – Rispapirsrulle
Bò La lôt – Grillet citrongræs oksekød i betelblade
Bún Trộn – Nudelsalat m. chili fiskesauce
155,-
A Good Start!
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig
Glas 110,- Flaske 410,-
Rosé Cava
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-
Gin & Tonic
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-
Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-
Heartmade specialties from vietnam
Vietnamesisk sommer menu
Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker
Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.