Hyldest til min Saigon
Menukort
Tasting Menu 8 servinger
475,- pr. person
Unikke smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.
En lille lækker starter
Sò Diép Nuõng Mỏ Hành
Grillede kammuslinger – Forårsløg – Hvidløgssmør – Peanuts Grøn chilisalsa
3 klassiske snacks "Family Style"
Sprødstegte forårsruller – Hakket svinekød – Blandende Grøntsager Judasørersvampe
Gỏi Cuốn
Rispapirruller – Rejer – Risnudler – Agurk – Krydderurter – Salat
Bỏ Lá Lót
Citrongræs Oksekøds Ruller med risnudler – Sesam – Ristede løg
3 Signaturretter
Gòi Vịt Hoa Chuối
Vietnamesiske krydderier og bananblomstersalat Andebryst Bananblomst – Aspargesskud – Urter – Fiskesaucedressing
Bò Nướng Xả Ót
Grillet marineret citrongræsbøf – Tamarind chilidip – Chili – Tamarind Løg – Kafirlime Blad
Cóm Hấp Nước Đưa
Kokkens dampede kokosris – Dampet ris – Kokosmælk – Forårsløg Sort sesam
Smagen af paradis
Kem Dưa Bén Tre Vòi Dứa Nướng
Ben Tre Kokos – Is med bagt ananas – Bagt ananas med tamarind – Chili – Kokosis
Prøv vores speciel sammensat vin- eller cocktailmenu.
Par Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par Cocktailmenu
4 Glas 375,-
Vegetarisk Menu 8 servinger
475,- pr. person
Vegetariske smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.
En lille lækker starter
Sò Điệp Chay Nướng Mò Hành
Grillede veganske kammuslinger – Forårsløg – Hvidløgssmør Peanuts – Grøn chilisalsa
3 klassiske snacks "Family Style"
Sprødstegte forårsruller – Blandende Grøntsager – Judasørersvampe
Gỏi Cuốn
Rispapirruller – Veganske Rejer – Risnudler – Agurk – Urter – Salat
Bỏ Lá Lót
Tofuruller i lalot – Risnudler – Sesam – Ristede løg
3 Signaturretter
Gòi Chay Hoa Chuối
Vietnamesisk krydret tofu med bananblomstersalat – Tofu – Bananblomst – Aspargesskud – Urter – Vegansk Fiskesaucedressing
Đậu Hũ Xâ Ớt Bọc Lá Chuối
Ovenbagt marineret silketofu i bananblade – Silketofu – Urter – Chili – Citrongræs – Ingefær – Karry – Løg
Cóm Hấp Nước Đưa
Kokkens dampede kokosris – Dampet ris – Kokosmælk – Forårsløg – Sort sesam
Smagen af paradis
Kem Dưa Bén Tre Vòi Dứa Nướng
Ben Tre Kokos – Is med bagt ananas – Bagt ananas med tamarind – Chili – Kokosis
Prøv vores speciel sammensat vin- eller cocktailmenu.
Par Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par Cocktailmenu
4 Glas 375,-
The Vietnamese Tapas
255,- pr. person
We have picked some essential Vietnamese flavors and dishes
whom everyone should experience in our heart felt opinion
Eat, drink & love Vietnam!
-
Gỏi Cuổn
Grilled scallops with spring onions garlic butter, peanuts & green chili salsa
-
Chả Giò
Crispy spring rolls with minced pork & vegetables
-
Bò Lá Lổt
Grilled lemongrass beef wrapped in Betel leafs
-
Bún Trộn
Mixed noodle salad with herbs & fish sauce dressing
-
Bánh Mì
Vietnamese Sandwich with pâté & grilled pork
-
Phô Bò Tái
Noodle soup with rare Beef - 12 hours cooking beef broth
-
The Vietnamese daily dessert 45,-
Vinmenu +335,-
Cocktails
The Vietnamese 115,-
Rom – Kokosnød – Limejuice – Chili – Kaffirlime – Citrongræs – Danskvand
17 Again 115,-
Gin – Velvet fallerum . Vandmelon – Limejuice – Prosecco
Em Oi Sparkle 115,-
Vodka – Hyldeblomst – Limejuice – Prosecco
Dalat Negroni 115,-
Gin – Rosato Martini – Golden fallerum – Prosecco
Vietjito 115,-
Mørk rom – Sukker – Mint – Frisk Lime – Passionsfrugt – Danskvand
Asian Horses Neck 115,-
Whiskey – Ginger Ale- Litchi – Citron skal
Passion Attraction 100,-
Rom – Passionsfrugt – Citron
The Vietnamese Alco – Lemonade 100,-
Vodka – Limejuice – Sirup – Chili Citrongræs – Kaffirlime – Danskvand
Gin + Tonic 115,-
Gin – Grape/Indian/Nordic Tonic
Passionate Grape Delight Mocktail 75,-
Passionsfrugtsirup – Sirup – Lime Juice – Mint – Grapetonic
The Vietnamese Mocktail 75,-
Limejuice – Kokosnød sirup – Citrongræs – Chili – Kaffirlime
– Den Vietnamiske Bartender –
Vi vil elske at imødekomme og skabe magi, udfra dine specielle ønsker.
Par vinmenu til vores tasting menu
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig
Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland
Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa
Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien
Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par cocktailmenu til vores tasting menu
Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco
Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale
Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice
Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili
4 Glas 375,-

"Hyldest til min Saigon"
Hjertelig velkommen til The Vietnamese!
For du begynder dit eventyr gennem vores vietnamesiske gastronomi, tillader jeg mig at indlede med en præsentation og baggrunden for vores signaturretter.
Kort fortalt bestræber vi os på at skabe et nyt udtryk for det traditionelle vietnamesiske køkken. Vi sammensætter unikke smagskombinationer, alt imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, som har baggrund i unikketraditionelle teknikker og den smagfulde madkultur i Vietnam.
Personligt henter jeg min inspiration til de forskellige retter i menuen fra min barndomsminder og personlige anekdoter gennem livet. Idet jeg voksede op i Saigon, er min inspiration præget af de smukke lokale râvarer, som Saigons Market have at tilbyde.
Ligeså er mine rødder som en Saigoneer, der som barn voksede op i min moders køkken lært mig traditionelle teknikker og smagsnuancer. Med fremkomsten af Steakhouses i Saigon for tiden, har vi ligeledes herfra fundet vores inspiration til vores steak med tamarind chili dip sauce. Vores tasting menu kan også vælges som vegetarisk.
Vi håber, at du vil nyde denne vietnamesiske madoplevelse lige så meget, som vi har nydt at sammensatte menuen for dig med tilhørende specielt sammensat vin- og cocktailmenu.
Xin mòi / Velbekommen
Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team
A Good Start!
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig
Glas 110,- Flaske 410,-
Rosé Cava
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-
Gin & Tonic
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-
Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-
A la carte
Gælder kun mandag til onsdag
Tapas plate
-
Gỏi Cuổn 155,-
Grilled scallops with spring onions garlic butter, peanuts & green chili salsa
-
Chả Giò 155,-
Crispy spring rolls with minced pork & vegetables
-
Bún Trộn 155,-
Mixed noodle salad with herbs & fish sauce dressing
-
Bò Lá Lổt 155,-
Grilled lemongrass beef wrapped in Betel leafs
Additionels to tapas plate
-
Bánh Mì 55,-
Vietnamese Sandwich with pâté & grilled pork
-
Phô Bò Tái 55,-
Noodle soup with rare Beef - 12 hours cooking beef broth
Vietnamese noodles
-
Bún Trộn Sài gòn 150,-
Grilled lemongrass pork - Rice noodle Salat Saigon style herbs - Fish Sauce chili Dressing
-
Phớ Dặc biệt sài gòn 150,-
Pho Beef Noodle Soup a la Saigon style - rare beef - beef confit - meatballs & herbs
-
Gà cà ri nước dừa 150,-
Juicy Vietnamese curry style chicken with lemongrass garlic - herbs & carrots in spicey coconut curry sauce
-
Bò kho 170,-
Braised slow cooked beef - ginger - lemongrass - chili & herbs
-
Cà ri nước dừa 150,-
Fried silky tofu in curry coconut sauce, herbs & vegtables
Heartmade specialties
-
Bánh Mì thit nướng 75,-
Vietnamese grilled lemongrass pork sandwich - pickes - herbs
-
Cơm suờn nướng 165,-
Vietnamese grilled lemongrass pork chops with jasmin rice
-
Cá nướng 175,-
Baked fish in banana leaf - curry sauce - fish sauce caramelized onions - pineapple chili sambal with jasmin rice
-
Bò nướng 250,-
Marinated steak with lemongrass - onion - "phu quoc" pepper - tamarind & chili dip with jasmin rice
Heartmade specialties from vietnam
Vietnamesisk sommer menu
Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker
Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.