Hyldest til min Saigon

Menu­kort

Tasting Menu 8 servinger
475,- pr. person

Unikke smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.

En lille lækker starter

Sò Diép Nuõng Mỏ Hành
Grillede kammuslinger – Forårsløg – Hvidløgssmør – Peanuts          Grøn chilisalsa

3 klassiske snacks "Family Style"

Chà Giò
Sprødstegte forårsruller – Hakket svinekød – Blandende Grøntsager  Judasørersvampe

Gỏi Cuốn
Rispapirruller – Rejer – Risnudler – Agurk – Krydderurter – Salat

Bỏ Lá Lót
Citrongræs Oksekøds Ruller med risnudler – Sesam – Ristede løg

3 Signaturretter

Gòi Vịt Hoa Chuối
Vietnamesiske krydderier og bananblomstersalat  Andebryst  Bananblomst – Aspargesskud – Urter – Fiskesaucedressing

Bò Nướng Xả Ót
Grillet marineret citrongræsbøf – Tamarind chilidip – Chili – Tamarind  Løg – Kafirlime Blad

Cóm Hấp Nước Đưa
Kokkens dampede kokosris – Dampet ris – Kokosmælk – Forårsløg  Sort sesam

Smagen af paradis

Kem Dưa Bén Tre Vòi Dứa Nướng
Ben Tre Kokos – Is med bagt ananas – Bagt ananas med tamarind – Chili – Kokosis

Prøv vores speciel sammensat vin- eller cocktailmenu.

Par Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-

Par Cocktailmenu
4 Glas 375,-

Vegetarisk Menu 8 servinger
475,- pr. person

Vegetariske smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.

En lille lækker starter

Sò Điệp Chay Nướng Mò Hành
Grillede veganske kammuslinger – Forårsløg – Hvidløgssmør     Peanuts – Grøn chilisalsa

3 klassiske snacks "Family Style"

Chà Giò
Sprødstegte forårsruller – Blandende Grøntsager – Judasørersvampe

Gỏi Cuốn
Rispapirruller – Veganske Rejer – Risnudler – Agurk – Urter – Salat

Bỏ Lá Lót
Tofuruller i lalot – Risnudler –  Sesam – Ristede løg

3 Signaturretter

Gòi Chay Hoa Chuối
Vietnamesisk krydret tofu med bananblomstersalat – Tofu –  Bananblomst – Aspargesskud – Urter – Vegansk Fiskesaucedressing

Đậu Hũ Xâ Ớt Bọc Lá Chuối
Ovenbagt marineret silketofu i bananblade – Silketofu – Urter – Chili – Citrongræs – Ingefær – Karry – Løg

Cóm Hấp Nước Đưa
Kokkens dampede kokosris – Dampet ris – Kokosmælk – Forårsløg – Sort sesam

Smagen af paradis

Kem Dưa Bén Tre Vòi Dứa Nướng
Ben Tre Kokos – Is med bagt ananas – Bagt ananas med tamarind – Chili – Kokosis

Prøv vores speciel sammensat vin- eller cocktailmenu.

Par Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-

Par Cocktailmenu
4 Glas 375,-

The Vietnamese Tapas
255,- pr. person

We have picked some essential Vietnamese flavors and dishes
whom everyone should experience in our heart felt opinion

Eat, drink & love Vietnam!

  • Gỏi Cuổn

    Grilled scallops with spring onions garlic butter, peanuts & green chili salsa

  • Chả Giò

    Crispy spring rolls with minced pork & vegetables

  • Bò Lá Lổt

    Grilled lemongrass beef wrapped in Betel leafs

  • Bún Trộn

    Mixed noodle salad with herbs & fish sauce dressing

  • Bánh Mì

    Vietnamese Sandwich with pâté & grilled pork

  • Phô Bò Tái

    Noodle soup with rare Beef - 12 hours cooking beef broth

  • The Vietnamese daily dessert 45,-

Vinmenu +335,-

Cocktails

The Vietnamese 115,-
Rom – Kokosnød – Limejuice – Chili – Kaffirlime – Citrongræs – Danskvand

17 Again 115,-
Gin – Velvet fallerum . Vandmelon – Limejuice – Prosecco

Em Oi Sparkle 115,-
Vodka – Hyldeblomst – Limejuice – Prosecco

Dalat Negroni 115,-
Gin – Rosato Martini – Golden fallerum – Prosecco

Vietjito 115,-
Mørk rom – Sukker – Mint – Frisk Lime – Passionsfrugt – Danskvand

Asian Horses Neck 115,-
Whiskey – Ginger Ale- Litchi – Citron skal

Passion Attraction 100,-
Rom – Passionsfrugt – Citron

The Vietnamese Alco – Lemonade 100,-
Vodka – Limejuice – Sirup – Chili  Citrongræs – Kaffirlime – Danskvand

Gin + Tonic 115,-
Gin – Grape/Indian/Nordic Tonic 

Passionate Grape Delight Mocktail 75,-
Passionsfrugtsirup – Sirup – Lime Juice – Mint –  Grapetonic

The Vietnamese Mocktail 75,-
Limejuice – Kokosnød sirup – Citrongræs – Chili – Kaffirlime

– Den Vietnamiske Bartender –
Vi vil elske at imødekomme og skabe magi, udfra dine specielle ønsker.

Par vinmenu til vores tasting menu

Mousserende vin
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig

Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland

Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa

Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien

Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien

4 Glas 375,-

5 Glas 425,-

Par cocktailmenu til vores tasting menu

Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco

Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale

Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice

Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili

4 Glas 375,-

"Hyldest til min Saigon"

Hjertelig velkommen til The Vietnamese!

For du begynder dit eventyr gennem vores vietnamesiske gastronomi, tillader jeg mig at indlede med en præsentation og baggrunden for vores signaturretter.

Kort fortalt bestræber vi os på at skabe et nyt udtryk for det traditionelle vietnamesiske køkken. Vi sammensætter unikke smagskombinationer, alt imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, som har baggrund i unikketraditionelle teknikker og den smagfulde madkultur i Vietnam.

Personligt henter jeg min inspiration til de forskellige retter i menuen fra min barndomsminder og personlige anekdoter gennem livet. Idet jeg voksede op i Saigon, er min inspiration præget af de smukke lokale râvarer, som Saigons Market have at tilbyde.

Ligeså er mine rødder som en Saigoneer, der som barn voksede op i min moders køkken lært mig traditionelle teknikker og smagsnuancer. Med fremkomsten af Steakhouses i Saigon for tiden, har vi ligeledes herfra fundet vores inspiration til vores steak med tamarind chili dip sauce. Vores tasting menu kan også vælges som vegetarisk.

Vi håber, at du vil nyde denne vietnamesiske madoplevelse lige så meget, som vi har nydt at sammensatte menuen for dig med tilhørende specielt sammensat vin- og cocktailmenu.

Xin mòi / Velbekommen

Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team

A Good Start!

Champagne
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig

 Glas 110,- Flaske 410,-

Rosé Cava
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-

Gin & Tonic
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-

Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-

A la carte

Gælder kun mandag til onsdag

Tapas plate

  • Gỏi Cuổn 155,-

    Grilled scallops with spring onions garlic butter, peanuts & green chili salsa

  • Chả Giò 155,-

    Crispy spring rolls with minced pork & vegetables

  • Bún Trộn 155,-

    Mixed noodle salad with herbs & fish sauce dressing

  • Bò Lá Lổt 155,-

    Grilled lemongrass beef wrapped in Betel leafs

Additionels to tapas plate

  • Bánh Mì 55,-

    Vietnamese Sandwich with pâté & grilled pork

  • Phô Bò Tái 55,-

    Noodle soup with rare Beef - 12 hours cooking beef broth

Vietnamese noodles

  • Bún Trộn Sài gòn 150,-

    Grilled lemongrass pork - Rice noodle Salat Saigon style herbs - Fish Sauce chili Dressing

  • Phớ Dặc biệt sài gòn 150,-

    Pho Beef Noodle Soup a la Saigon style - rare beef - beef confit - meatballs & herbs

  • Gà cà ri nước dừa 150,-

    Juicy Vietnamese curry style chicken with lemongrass garlic - herbs & carrots in spicey coconut curry sauce

  • Bò kho 170,-

    Braised slow cooked beef - ginger - lemongrass - chili & herbs

  • Cà ri nước dừa 150,-

    Fried silky tofu in curry coconut sauce, herbs & vegtables

Heartmade specialties

  • Bánh Mì thit nướng 75,-

    Vietnamese grilled lemongrass pork sandwich - pickes - herbs

  • Cơm suờn nướng 165,-

    Vietnamese grilled lemongrass pork chops with jasmin rice

  • Cá nướng 175,-

    Baked fish in banana leaf - curry sauce - fish sauce caramelized onions - pineapple chili sambal with jasmin rice

  • Bò nướng 250,-

    Marinated steak with lemongrass - onion - "phu quoc" pepper - tamarind & chili dip with jasmin rice

Heartmade specialties from vietnam

Vietnamesisk sommer menu

Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker

Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.