Hyldest til min Saigon
Menukort
Køkkenchefens tasting menu
495,- pr. person
Unikke smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.
En lille lækker starter
Sò Diép Nuõng Mỏ Hành
Grillede kammuslinger • Forårsløg • Hvidløgssmør • Peanuts • Grøn chilisalsa
Klassiske Snacks - "Share & Care'
Chà Giò Tôm
Sprødstegte rejeforårsruller
Rejer • Blandede grøntsager • Judasører svampe
Bò Bia
Rispapir ruller
Tørrede rejer • Pølse • Ag • Urter • Gulerødder • Jicama
Gòi xoài tôm
Grillet rød karry tiger rejer mango salat
Rejer • Mango • Cocktail tomat • Krydderurter • Fiskesauce dressing
Suppe
Súp măng tây
Asparges krebsehale suppe
Krebsehaler • Asparges • Løg • Koriander
Chefen's Signartur retter
Chim cút ngū vi chiên bơ
Kryddermarineret hele vagtler • Sakura salat • Sennep dip
Cơm chiên hvid radise “kimchi”
Køkkenschefens kimchi stegte ris
Stegte ris • Kimchi chilipasta • Forårslog • Purløg • Sort sesam
Smagen af Paradis
Kem xoài panna cotta
Ben tre kokoscreme panna cotta med mangocoulis
Mango • Mynte • Kokoscreme
Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu
Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Cocktailmenu
4 Glas 375,-
Køkkenchefens Pescatarien Tasting Menu 495,- pr. person
Vegetariske/pescatar smagskombinationer, imens vi forbliver tro mod madkulturarven. Vi genskaber essensen af vietnamesiske retter, med baggrund i tradtionelle teknikker og smagfuld madkultur.
En lille lækker starter
só diêp nuóng trúng muôi phô mai
Grillede kammuslinger med salt æggeost • Forårsløg • Hvidløgssmør • Peanuts • Chilisalsa
Klassiske Snacks - "Share & Care'
Chà Giò Tôm
Sprødstegte rejeforårsruller
Rejer • Blandede grøntsager • Judasører svampe
Bò Bia
Rispapir ruller
Tørrede rejer • Ag • Urter • Gulerødder • Jicama
Gòi xoài tôm
Grillet rød karry tiger rejer mango salat
Rejer • Mango • Cocktail tomat • Krydderurter • Fiskesauce dressing
Suppe
Súp măng tây
Asparges krebsehale suppe
Krebsehaler • Asparges • Løg • Koriander
Chefen's Signatur retter
ca nưong lá chuõi
Bagt fisk med køkkenchefens karry i bananblad
Cơm chiên hvid radise “kimchi”
Køkkenschefens kimchi stegte ris
Stegte ris • Kimchi chilipasta • Forårslog • Purløg • Sort sesam
Smagen af paradis
Kem xoài panna cotta
Ben tre kokoscreme panna cotta med mangocoulis
Mango • Mynte • Kokoscreme
Vin eller cocktailmenu til køkkenchefens tasting menu
Par Vinmenu
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par Cocktailmenu
4 Glas 375,-
The Vietnamese Tapas
275,- pr. person
Vi har valgt nogle vigtige vietnamesiske smagsvarianter og retter
som alle burde opleve
-
Bò Bía
Bløde rispapirruller med tørrede rejer, urter, gulerod og jicama
-
Chă Giò Tôm
Sprøde forårsruller med rejer, grøntsager, svampe
-
Thit Nương
Grillet citrongræs flæske sticks
-
Bún Trộn
Blandet nudelsalat med urter og vietnamesisk dip sauce
-
Bánh Bao
Vietnamese Sandwich with pâté & grilled pork
-
Phô Bò Tái
Pho nudelsuppe med oksekød - slow-cook 12 timers bouillon med krydderier
-
The Vietnamese daily dessert +45,-
Vinmenu +335,-
Eat, drink & love Vietnam!
Cocktails
The Vietnamese 115,-
Rom – Kokosnød – Limejuice – Chili – Kaffirlime – Citrongræs – Danskvand
17 Again 115,-
Gin – Velvet fallerum . Vandmelon – Limejuice – Prosecco
Em Oi Sparkle 115,-
Vodka – Hyldeblomst – Limejuice – Prosecco
Dalat Negroni 115,-
Gin – Rosato Martini – Golden fallerum – Prosecco
Vietjito 115,-
Mørk rom – Sukker – Mint – Frisk Lime – Passionsfrugt – Danskvand
Asian Horses Neck 115,-
Whiskey – Ginger Ale- Litchi – Citron skal
Passion Attraction 100,-
Rom – Passionsfrugt – Citron
The Vietnamese Alco – Lemonade 100,-
Vodka – Limejuice – Sirup – Chili Citrongræs – Kaffirlime – Danskvand
Gin + Tonic 115,-
Gin – Grape/Indian/Nordic Tonic
Passionate Grape Delight Mocktail 75,-
Passionsfrugtsirup – Sirup – Lime Juice – Mint – Grapetonic
The Vietnamese Mocktail 75,-
Limejuice – Kokosnød sirup – Citrongræs – Chili – Kaffirlime
– Den Vietnamiske Bartender –
Vi vil elske at imødekomme og skabe magi, udfra dine specielle ønsker.
Par vinmenu til vores tasting menu
Aimery – 1531 – Cre´mant de limoux – Brut – Frankrig
Hvidvin
Franken – 2021 – Silvaner trocken – Vegan – Tyskland
Rødvin
Indigo Eyes – 2019 – Pinot Noir – California – Usa
Rødvin
Scrimaglio – 2020 – Baberara d´asti superiore – Italien
Dessertvin
Baglio Baiata – Alagna – Zinibbo -Sicilien – Italien
4 Glas 375,-
5 Glas 425,-
Par cocktailmenu til vores tasting menu
Nha Trang Beach
Vodka – Hyldeblomstsirup – Most pære – Citronjuice & prosecco
Saigon Street
Mørk rom – Limejuice – Kondenseret mælk – Ginger Ale
Signatur Drink
Gin – Gingerbeer – Citronthe sirup – Citrongræs – Kafir limeblade – Appelsinjuice
Ben Tre Sour
Tequila – Grapefrugt tonic – Kokossirup – Limejuice – Chili
4 Glas 375,-
SMAGEN AF LIVETS STUNDER
Hjertelig velkommen til The Vietnamese!
Vores Kokkenchefens Tasting Menu er skat med omhu og pracision for at fange essensen af Vietnams rige kulinariske traditioner.
Hvert mältid er som et kunstvark, der viser vores passion for mad, som er forankret i vores personlige anekdoter fra Saigon, hvor vi laerte at vardsatte skonheden i friske, lokalt-sourcede rävarer og kunsten at lave mad, der er overleveret gennem generationer.
Vores menuens temaet “Smagen af livets Stunder” inviterer dig til at forkæle dig selv med fortryllende ojeblikke fra foraret, hvor luften er fyldt med duften af blomstrende blomster og ye begyndelser.
Hver ret er en fejring af livets mange nuancer, fra velsmagende bidder, der forer dig til travle gade markeder, til sode godbidder, der vaekker barndomsminder.
Vi tror pá, at mad ikke kun er neering, men ogsä en form for kunst, der taler til sjaelen. Med hver bid vil du blive transporteret pà en sanseoplevelse, der kilder dine smagslog og lofter dit sind.
Vi straber efter at skabe en uforglemmelig spiseoplevelse, der gar ud over tallerkenen og efterlader dig med en hukommelse, der varer lange efter, at maltidet er afsluttet.
Sa trad ind i vores “hjem”, hvor vores gaster bliver til venner og familie, og lad os tage dig med pä et kulinarisk eventyr, der fejrer skonheden i livets dyrebare djeblikke sammen.
Xin Mòi! – Velbekomme
Chef Duc Huy Do / The Vietnamese Team
The Vietnamese "Market" Menu
One Bowl Dishes
-
Gà cà ri nước dừa 155,-
Saftig kylling med hjemmelavet spicey kokos karrysauce & gulerødder, samt krydderurter
-
Bò kho 170,-
Braised slow cooked beef - ginger - lemongrass - chili & herbs
-
Cà Ri Chay 155,-
Tofu "kyllinge" stykker i kokos karry sauce og krydderurter
Phở - Noodle Soup
-
Phớ Dặc biệt sài gòn 155,-
Oksekøds-Pho a la Saigon Style Oksekødsnudlesuppe med mørt oksekød, confiteret oksekød, kødboller og krydderurter
Noodle Salat Bowl
-
Bún Trộn Sài gòn 155,-
Grillet svinekødssticks m. citrongræs - Risnudler - Salat - Saigon style krydderurter - Fiskesauce chilidressing
Kokkens "Heartmade" specialiteter
-
Cơm suờn nướng 165,-
Marinade svinekoteletter med hvidløg & serveres med ris, syltede agurker, krydderurter
-
Cá nướng Lá Chuổi 175,-
Bagt Fisk i karrysauce - Karamelliserede løg, ananas, chili serveres med ris
-
Bò nướng 255,-
Marineret og grillet oksebøf med citrongræs, Phu Quổc peber serveret med tamarind chilidip og ris
Bao sandwich
-
The Banh Bao 75,-
Bao bolle med grillet svinekød og syltede agurker, krydderurter
The Vietnamese Tapas Plate
Alle nedenstående retter er inkluderet
Bò Bía – Sommerrulle
Chả Giò – Klassisk forårsrulle
Bò Lá Lôt – Grillet citrongræs-oksekød
Bún Trộn – Nudelsalat
155,-
A Good Start!
Michel Gonet, Les 3 terroirs mv Nicolas Feuillatte, Reserve exclusive, Frankrig
Glas 110,- Flaske 410,-
Rosé Cava
Dibon Cava, Bodegas Pinord, Spanien
Glas 85,- Flaske 375,-
Gin & Tonic
Gin – Indian Tonic – Lime
110,-
Em Ơi Sparkle
Prosecco – Vodka – Hyldeblomst – Lime
110,-
Heartmade specialties from vietnam
Vietnamesisk sommer menu
Denne menu er inspireret af de Vietnamesiske kulinariske teknikker
Velkommen til en vaske ægte vietnamesisk oplevelse på
The Vietnamese.