Autentisk vietnamesisk køkken

The Vietnamese

I centrum af København finder du et lille hjørne af Vietnam i form af restauranten, The Vietnamese. Denne hyggelige perle har siden 2017 serveret autentisk vietnamesisk mad i stemningsfyldte omgivelser og med en personlig service i højsæde. 

Hjertevarm køkken

Fransk Indokina har igennem mange præget det vietnamesiske køkken. En kolonitid, der indtil 1954, tilførte ekstra kulinariske retter og madvaner til det eksisterende vietnamesiske repertoire. Derfor kan du i dag finde klassiske franske specialiteter i en fusion med asiatiske ingredienser – herunder den velkendte franske baguette-sandwich, Bahn Mi. Vores hjertevarme køkken bærer ligeledes præg af kontrastfyldte retter med klassiske ingredienser og traditionelle smagsnuancer i en fusion med moderne teknikker og sammensætninger.

Fra simpel til kompleks, rustikke elementer til elegante anretninger og med autentiske smagsoplevelser serveret på en tallerken

Her kredser vi om hver detalje og alle ingredienser tilberedes med hjertevarme af vores dygtige kokke. Vi efterspørger kun de bedste friske grøntsager og bruger kvalitetskød i vores retter. Vi tilbereder retterne fra bunden og tillader dem at tage den tid det tager for at opnå den helt autentiske smag – herunder den kendte vietnamesiske Phở suppe som står centralt i det vietnamesiske køkken. Vores fond til suppen simrer i mere end 12 timer for at opnå den helt korrekte smagsoplevelse hvorefter vi serverer den med nudler, friske urter, grøntsager, rødt kød og chili.

Autentisk vietnamesisk smag i højsæde

Vores menu omfavner en bred variation af retter fra hele Vietnam. Her finder du vores autentiske friske håndrullede sommerruller i flere variationer afhængig af sæsonen. Vores dybstegte forårsruller rullet i rispapir med saftige ingredienser, som emmer lækkerhed og salater med dressinger baseret på ingredienser som enten eddike, risvin, fiskesauce, chili, citroner eller citrongræs, der løfter smagen til et niveau der ikke kan gengives andre steder.

I den myldrende pulserende Store Kongensgade finder du vores lille perle der rummer samme energi som gaderne i Hanoi og Saigon. Herfra forkæler vores bar og køkken dig med smagsoplevelser der transporterer dig fra hjertet af Vietnam til hjertet af København. Vi byder dig både på nye og traditionelle oplevelser der forbinder flere kulturer. Her forkæler vi dig også med specialudviklet cocktailmenu til vores tasting-menuer som komplimenterer hver ret. Vores vinmenu der rummer franske, italienske og oversøiske vine der hver især er udvalgt som bedste smagsoplevelse til maden. Og ikke mindst den traditionelle dryp-kaffe med vietnamesiske kaffebønner og kondenseret mælk.

KÆRLIG - ÆRLIGHED - LIGHED

Det er vores kok, Duc Huy Do, der styrer køkkenets gang og slaget på tallerkenerne – både indenfor og udenfor køkkenet. Udover at være en talentfuld kok, har Duc Huy Do studeret filosofi på universitetet Padua og har desuden levet som Franciskanermunk i flere år i Italien. Hans rolige og smilende humør sammensat med hans kreative sind sætter menuer sammen der ikke både udfordrer dine smagsoplevelser men giver dig en følelse af at være en gæst i hans hjem.  

Sammen med vores servicemindede team på The Vietnamese, ønsker vi at sprede glæde og at skabe en helhedsoplevelse, der ikke kun forkæler smagsløgene, men også skaber glæde og lykke.

Vores filosofiske perspektiv bygger på ærlighed, lighed og kærlighed mellem mennesker og et ønske om, at vi skal huske at passe på hinanden i svære tider og at støtte op om hinanden.

En uforglemmelig oplevelse!

Et besøg hos The Vietnamese er ikke som enhver restaurantbesøg. Her bydes du som gæst indenfor til en personlig og privat sfære, der får dig til at glemme hverdagens hamsterhjul. Det er ikke kun maven der skal forkæles, men også humøret og smilemusklerne. Vores engagement med vores gæster høster mange roser og det sætter vi en stor ære i. Som var du gæst i vores vietnamesiske hjem under andre himmelstrøg.

Sommeren byder på social samvær igen med fællesmåltidet i centrum. Vi hylder fællesskabet, familien og relationer med vores nye tasting-menu, der skal skabe rammerne for en uforglemmelig aften.

I solens varme og festlige sammenkomster  fyldes vi let med kærlighed til hinanden, og hvad er bedre end at nyde et skønt måltid fra det vietnamesiske køkken. Her tilbereder vi maden med møjsommelighed og præcision, da det ikke kun skal forkæle ganen, men også alle de andre sanser.

I fantastiske omgivelser og med en autentisk stemning får du i THE VIETNAMESE ikke bare en lille bid af Vietnam – men en følelse af vores gæstfrihed, humor og hjertevarme.

Hos os kan du fejre dine særlige begivenheder, dine date-night eller professionelle middage. Uanset hvilken anledning, så sørger vi for en uforglemmelig aften.  

Et sted for alle

På The Vietnamese får du værdi for pengene i form af gastronomi, stemning og personlig service – til priser som alle har råd til.

Restauranten er beliggende centralt i København og er åben mandag til lørdag både til frokost og aften. Der er mulighed for a la carte til frokost og aftenen byder på faste menuer, som vi har sammensat i forskellige versioner.

Alle er velkommen, hvad enten du vil fejre en weekend med en dejlig middag eller tage en fyraftenscocktail – og alt der imellem!    

Større arrangementer

På The Vietnamese tilbyder vi skræddersyet eventmuligheder og middagspakker til større grupper, som tilgodeser alle dine ønsker. Herunder også julefrokoster. Hvad enten det er som leverandør eller medvært til dit arrangement, så kan du være sikker på, at vi leverer en ægte vietnamesisk oplevelse med alt fra delevenlige retter til lækre cocktails.  

Catering

Ønsker du vietnamesisk mad til dit event?

Vores kyndige kokke fra Vietnam vil gøre dit event til noget specielt med det bedste fra det vietnamesiske køkken – uanset hvilket arrangement du ønsker at afholde. Vi leverer gerne til julefrokoster, bryllupper, barnedåb, konfirmationer og firmafester. Sammen med dig sammensætter vi en menu efter dine ønsker og budget og leverer gerne indenfor Storkøbenhavn. Ønsker du en kok til dit arrangement, så hjælper vi også gerne med personale til at klargøre alt, så du kan nyde festen. Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale.